Вода - 250 гр
Пектин - 10 гр
Цукор - 265 гр
Глюкоза (інвертний сироп) - 20 г
Лимонна кислота - 0,5 кавової ложки
Воду нагріти до 60 гр., додати пектин, змішаний з 65 гр цукру, розмішати до розчинення та дати закипіти. Додати 200 гр цукру, знов дати закипіти, додати глюкозу і лимонну кислоту, проварити декілька секунд. Зняти з вогню.
Процідити та зберігати в холодильнику.
Робоча температура глазурі 45 - 50 гр.
Цукор - 265 гр
Глюкоза (інвертний сироп) - 20 г
Лимонна кислота - 0,5 кавової ложки
Воду нагріти до 60 гр., додати пектин, змішаний з 65 гр цукру, розмішати до розчинення та дати закипіти. Додати 200 гр цукру, знов дати закипіти, додати глюкозу і лимонну кислоту, проварити декілька секунд. Зняти з вогню.
Процідити та зберігати в холодильнику.
Робоча температура глазурі 45 - 50 гр.
Немає коментарів:
Дописати коментар