Інгредієнти:
Борошно - 2 склянки (250 мл)
Вершкове масло - 200 гр
Сир домашній (10-20% жирності) - 200 гр
Харчова сода - 1 ч. ложка погасити оцтом
Щіпка солі
Приготування:
Охолоджене вершкове масло порубати з мукою, додати всі інші інгредієнти і замісити тісто.
Розкатати тісто завтовшки 3 мм. Вирізати кола діаметром десь 7 см.
Одну сторону кожного кола опустити в цукровий пісок, скласти навпіл, знов одну сторону опустити в цукор і знов скласти навпіл, складене вчетверо коло однією стороною занурити в цукор, покласти на пергаменти стороною без цукру.
Випікати при температурі 180 гр до рум'яної скоринки, приблизно 20 хвилин.
Немає коментарів:
Дописати коментар