четвер, 16 червня 2016 р.

Млинці



Інгредієнти:

Борошно - 2 стакани
Молоко - 3 стакани
Яйця - 3 шт
Цукор - 1 столова ложка
Сіль - 1/2 чайної ложки
Сода - 1 чайна ложка
Олія - 3 столових ложок

Яйця розтерти з цукром та сіллю, розвести одним стаканом молока, поступово додати все борошно та за потреби ще невелику кількість молока і вимішати тісто до однорідної маси без грудочок, краще це зробити міксером. Розвести тісто молоком що залишилось, додати соду, олію і все добре розмішати.

Пательню змазати невеликою кількістю олії нанесеної на серветку і розкалити на максимальному вогні. Випікати всі млинці, кожного разу тісто потрібно помішати.

Щоб млинці були ще тоншими треба додати ще 150 мл молока, тобто все з пакета - 900 мл. Виходить 24-26 млинців, зі збільшеним вмістом молока 30-32.







Немає коментарів:

Дописати коментар